Wraptaart
Dit is een heerlijk recept voor het weekend of een drukke doordeweekse dag. Super makkelijk! De saus kun je zelfs al van tevoren gebruiken.
Nodig:
- 500 gr gehakt
- 2 paprika's
- 1 ui gesnipperd
- 1 blikje maïs
- handje snoeptomaatjes in kleine blokjes
- 2 pakjes Heinz gezeefde tomaten
- 1 bakje pesto
- 1 bakje crème fraiche
- 1 zakje geraspte kaas
- 1 pak wraps
Maken:
- verwarm de oven voor op 200 graden
- snipper de ui
- snijd de paprika in blokjes
- olie in de pan en fruit de ui en paprika
- doe het gehakt erbij en bak het rul
- doe de blokjes snoeptomaat erbij
- laat de maïs uitlekken en doe het erbij
- bak alles voor 5 minuutjes op middelhoog vuur
- doe de gezeefde tomaten erbij
- breng op smaak met peper en zout
- smeer een wrap in met de crème fraîche
- laagje saus
- laagje kaas
- wrap met pesto
- herhalen tot je eindigt met een wrap ingesmeerd met crème fraîche
- doe daar wat geraspte kaas over
Zet de taart 20 minuten in de oven op 200 graden.